€ 75,62

Kubustafel zowel geschikt voor de huiskamer als ook in de tuinkamer en buiten. Bij uitstek geschikt om te combineren met onze loungesets op de website. Te bestellen in diverse afmetingen.

€ 127,19

Salontafel met onderblad. Past met zijn uitvoering bij de set Dicht maar is ook prima te combineren met de andere series op de website. Tevens goed te combineren met de loungesets. Te gebruiken...

€ 118,60

Mooie bank uit de serie Kasteel. Set is compleet t emaken met een bijpassende tafel en stoeln. bank is geschikt voor zowel binnen als buiten en te bestellen in diverse afmetingen

€ 172,73

Bank uit de serie Kruispoot. Deze set is compleet te maken met bijpassende steoelen en tafel. Geschikt voor zowel binnen als buiten.

€ 163,31

Bank die qua uitstraling goed te combineren is met elke set uit de serie van Ben van Hout.

€ 146,45

Uit de serie Legno te bestellen Bank. Om deze set compleet te maken kan u ook een bijpassende tafel en stoelen bestellen op onze website.

€ 94,55

Bank Lazise is met zijn uitstraling goed te combineren met de set Legno. De bank is te bestellen in diverse afmetingen.

€ 118,60

comfortabele stoel. Door zijn afmeting en zit een perfecte stoel om een lange avond gezellig te tafelen. Past met zijn uitstraling bij alle series.

€ 89,42

Comfortabele stoel die door zijn zit en afmeting uitnodigd voor een gezellige avond lang tafelen. Door zijn uitstraling past de stoel bij alle series.

€ 90,25

Barkruk behorende tot de serie Dicht maar past ook perfect bij de L-Poot en en Blokpoot.

€ 51,57

leuk krukje, Mooi en handig, neemt weinig ruimte in en makkelijk bij te schuiven voor extra zitplaatsen

€ 60,17

leuke kruk die past bij de Serie Lazise maar ook perfect past bij de Legno serie. Geschikt voor zowel  binnen als buiten. 

Showing 13 - 24 of 74 items